Keres�s

Western

Vezetőség

Nevezési lapok

Western lovasedzők, ÚJ információk!
 WESTERN- & REINING SZAKÁGAK
Tisztelt Edző Kollégák!
Az első KÖTELEZŐ edzői továbbképzés időpontja:2009. március 29. vasárnap, Ballószög
Témája:I.                    Jelenléti ív aláírása /9 óra
II.                  Edzői kérdőív kitöltése (adatszolgáltatás) /10 óra
III.                TESZT írás /10,30-11,30
IV.              Adat egyeztetés /11,30
Ebédszünet 12,00-13,00 (Az ebédet a helyszínre hozatjuk!

III. Továbbképzés (13,00-16,00)
Tartja:    Wolfgang Schmidt (A)Témája:
Versenyre való felkészítés, felkészülés
·        Egy edző kell, hogy ismerje a szabályzatot!·        Tudnia kell azt a tanítványainak elmagyazázni4·        Sokrétű alapkiképzést és képzést kell tudni adnia ló, lovas számára!·        Lovasként saját magának is megfelelő játrtassággal kell rendelkeznie!·        Egy edzőnek megfelelő jártassággal kell rendelkeznie a spotpedagógiában, a   lovas oktatásban, a lótartásban, az állategészségügyben, stb.·        Kérdések
A tesz feladatok témakörei:·        alapvető versenyismeretek ·        alapvető lovas ismeretek·        felszerelésekre, szerszámzatra vonatkozó alapvető ismeretek·        alapvető edzéselméleti-, sportpszichológiai-, sportpedagógiai ismeretek Fontos!Feltétlen hozd magaddal a következőket:·        Mely évben versenyeztél utoljára?·        Edzői végzettség megnevezése, okirat száma, intézmény neve, képesítés megszerzésének ideje·        Nyelvvizsgát igazoló dokumentum fénymásolata·        Egyéb, a western-sporthoz kapcsolódó tevékenység gyakorlását igazoló dokumentum fénymásolata·        Egyéb, a sporthoz köthető foglalkozás igazoló dokumentum fénymásolata·        Saját és tanítványi eredmények felsorolása (külön papíron/csatolható a kérdőívhez!)·        6.000.- ft /MLSZ felé befizetendő edzői regisztrációs díj·        7.000.- ft/a továbbképzés díja
Az edzők végleges besorolása az első továbbképzésen való részvétel után, a beszolgáltatott adatok és a teszt eredményei alapján történik meg.  Aki nem vesz részt az első továbbképzésen, az automatikusan lekerül az edzői listáról!Az első továbbképzésről való igazolt távolmaradás esetén, a szakbizottság lehetőséget biztosít a listára történő visszakerülésre, a második tanfolyam keretein belül.  Személyes üdvözlettel,   2009. március 17.                                                            Istenes Csilla & Kis Réka                                                                                             edzői bizottsági tagok

PARTNEREK
weboldalkďż˝szďż˝tďż˝s, webdesign, weblapkďż˝szďż˝tďż˝s © 2008 Magyar Lovas szďż˝vetsďż˝g www.lovasszovetseg.hu