Keres�s

Western

Vezetőség

Nevezési lapok

Új időpontban a Trail Fiesta!

Kedves Sporttársak!

A korábban június 11-ére Felsőörsön az elDobogó Ranch-en meghirdetett Trail Fiestát nem rendezzük meg, hanem július 30-án Cseszneken lesz.

A verseny kísérő programjairól a http://www.csesznekinyar.hu/magyar/oldalak/oev/ honlapon olvashattok többet, többek között az esti szórakozást az LGT emlék zenekar fogja biztosítani az „Égi vándor" Omega musical-t adják elő külön belépődíj megfizetése ellenében.

Részletesebben:

A Trail Fiestán a tavalyihoz hasonló versenyszámokat kibővítjük egy Háziasszony Trail-lel, valamint bemutató jelleggel megrendezzük a „Trail lovas nélkül" számot, amelynek két változata lesz: száron és szabadon. Ennek a részleteit egyelőre a fantáziádra bízom.

Aki vasárnapra kipiheni az Omega musical-t, részt vehet a Long Trail Zöld és Vándor vizsgán a Csesznek környéki Magas Bakonyban. Aki nem érzi felkészültnek magát lóháton kísérheti a vizsgázókat.

A Long Trail első megmérettetése Felsőörsön az elDobogó Ranch-en lesz június 11-12-én. Erre elsősorban az edzők és bírók jelentkezését várjuk, akik a Long Trail vizsgarendszer pillérei lesznek ezután. Szombaton a bírójelöltek elméleti és gyakorlati felkészítése, és vizsgája fog megtörténni, vasárnap a Zöld és a Vándor vizsgát tehetik le a résztvevők.

• A vizsgáztató Lik János a Szász Westernlovas Szövetség elnöke.
  • A vizsga díja 10.000 Ft.

Kérlek, hogy május 29-ig küldd el jelentkezésed a vizsgára, (http://www.longtrail.hu/index.php/jelentkezesi-lap-vizsgara.html), jelezd számomra a szálással és lóelhelyezéssel kapcsolatos igényedet.

• A szállás 2000-4000 Ft
  • Lószállás texas mobil bokszban: 1500 Ft/nap (az ár tartalmazza a szénát)
  • Csődöröknek 2 db angol bokszot tudok biztosítani.

Étkezés az elDobogó Ranch-en megoldható.

Üdvözlettel: Csontó Zoltán

PARTNEREK
weboldalkďż˝szďż˝tďż˝s, webdesign, weblapkďż˝szďż˝tďż˝s © 2008 Magyar Lovas szďż˝vetsďż˝g www.lovasszovetseg.hu