Kurzus - Simone Reiss

Ismét egyedülálló lehetőség
a Western-Reining Szakág
nemzetközi versenyambíciókkal rendelkező lovasai számára!

Hans-Peter Reiss (RQH Kft.) jóvoltából 2017. március 20-án lehetőségünk nyílik arra, hogy egy napos kurzus keretén belül betekintést nyerhessünk az aktuális reining bírálati irányzatba! A tréning célja, hogy az idei NRHA EB kvalifikációs versenyekre, NRHA Európa Bajnokságra valamint a soron következő FEI versenyekre elengedhetetlen szakmai információval ruházzuk fel versenyzőinket!

A kurzus vezetője Simone Reiss, ki a Március 17-19. között, Ausztriában tartandó hivatalos NRHA Bírói Szemináriumról egyenesen hozzánk utazik és osztja meg velünk ott szerzett tapasztalatait.
Simone Reiss elismert szakmai háttérrel bír. Hivatalos AQHA, NRHA és FEI bíró, ki számos nemzetközi bíráskodási referenciával rendelkezik. Többek között bírált FEI Világjátékokon, Német és Francia Bajnokságokon, Német Paint Bajnokságon valamint Német NRHA Futurity és Derby versenyeken.
A kurzus helyszínéül a bakonysárkányi Reiss Quarter Horses KFT. tenyésztési telepe szolgál.
A kurzus felépítését tekintve a jelentkezők elméleti oktatásban fognak részesülni. Az előadás szponzoráció okán mindenki számára díjtalan, ki úgy érzi, hogy szeretne betekintést nyerni a reining lovaglás nemzetközi elbírálásának aktuális trendjébe.

© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.